Reparatii turbosuflante Brasov

Reparatii-turbosuflante.NET asigura de peste 12 ani furnizarea de turbosuflante si servicii de reconditionare a turbinelor din Brasov. Folosind numai piese 100% originale, marcate de producator oferim o Garantie de 12 luni, fara limita de kilometri, atat pentru turbinele noi cat si pentru cele reconditionate.

Venim in sprijinul clientilor cu cel mai avantajos pret de pe piata, incepand cu 800 de lei pentru reconditionari si de la 400 de euro pentru turbosuflante noi. Preturile pot varia in functie de modelul de turbina si complexitatea lucrarii.

Cu un timp de executie de numai 3 ore, oferim servicii de reparatii turbine pentru toate marcile de turbosuflante existente pe piata: Garrett, BorgWarner (KKK), Mitsubishi, Ihi, Holset, Schwitzer.

La solicitarea clientilor, am pus la dispozitia dumneavoastra posibilitatea de a trimite turbina prin sistem ramburs, la sediul nostru din Bucuresti. Livrarea turbinei reconditionate se face in termen de maximum 48 de ore de la primirea comenzii.

Pentru turbine noi, termenul de livrare este de numai 24 de ore. Fiecare turbina este insotita de Certificat de Garantie, Certificat de Echilibrare si Certificat de Calitate.

Pentru informatii despre disponibilitatea produsului dorit de dumnevoastra si pretul exact al turbinei, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon 0768.458.778 / 0737.389.005 sau la adresa de e-mail: clienti@turbineauto.net.